Pasfoto’s

De Nederlandse identificatieplicht heeft al veel stof doen opwaaien. Iedereen vanaf veertien jaar is verplicht om zich altijd te kunnen legitimeren. Vanaf 26 juni 2012 moeten zelfs de jongste gezinsleden beschikken over een eigen reisdocument. Ook baby’s van een paar weken oud! Houd hier dus rekening mee als u op vakantie gaat.

Bij de aanvraag op het gemeentehuis dient u een recente, goed lijkende pasfoto mee te nemen. Hieraan zijn diverse eisen gesteld. All-in-one shop Meerholz beschikt over gespecialiseerde apparatuur én de kennis om perfecte afdrukken te maken. Voordat u de pasfoto’s mee mag nemen worden ze nog eens nadrukkelijk gecontroleerd. Niets is vervelender dan dat na lang wachten uw foto wordt afgekeurd.

Herman Meerholz is vlakbij het gemeentehuis gevestigd. Het maken van een officiële pasfoto kan zo makkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan de afdeling burgerzaken. En mocht uw oude foto niet goed zijn, dan zijn we altijd in de buurt.

Let op: u moet bij het aanvragen van een id-bewijs, paspoort of rijbewijs beschikken over een recente pasfoto, die aan alle gestelde eisen voldoet. Welke dit zijn? Lees het hier!

Top