Sleutelservice

De sleutelservice: handig en verstandig

Het is handig en verstandig om reservesleutels achter de hand te houden. Bijvoorbeeld van de voordeur. Zo kan de buurvrouw een oogje in het zeil houden als u op vakantie gaat. En mocht je er eentje kwijt raken dan is er niets aan de hand.

Innovatieve technologie

Vergeet ook uw auto niet. Occasions worden vaak geleverd met enkel de originele sleutel.
Bij het dupliceren komt heel wat meer kijken dan bij een eenvoudige huissleutel. Recente modellen zijn standaard voorzien van beveiligde, unieke chips. De software dient om diefstal te bemoeilijken maar dat geldt natuurlijk ook andersom, voor een legale kopie!

Herman Meerholz beschikt als specialist over geavanceerde apparatuur om de benodigde data uit te lezen en de software voor de startonderbreking (transponder) te kopiëren. Vaak is het ook vereist voor een volledige procedure om ter plekke, in uw auto, de gegevens uit te lezen. Het spreekt voor zich dat we dit graag voor u doen, maar laat dit van tevoren even weten.

We dupliceren tegen scherpe tarieven. Autosleutels zijn simpelweg de helft goedkoper als bij de merkdealer. Uw voordeel kan dus flink oplopen. Zorg dus dat u over reserve exemplaren beschikt. Zo voorkomt u verrassingen!

Voor sommige autosleutels moeten we een aantal gegevens controleren in uw auto.
Maak hiervoor even een afspraak! Zo bent u snel klaar.

Top